Ce fac

PROIECTE DE INTERVENțIE ȘI INOVAțIE SOCIALă

Asta fac de 10 ani și o fac bine. Am început când eram studentă și aveam un copil, apoi doi, la sân. Niciodată nu m-a oprit nimic atunci când am crezut într-o cauză. Mă implic trup și suflet, plec pe orice teren fără frică și sunt un jucător de echipă. Găsesc soluții creative, dar mențin legătura cu realitatea pentru că schimbarea vine mereu la limita dintre ce se poate și ce nu se poate (încă) face în România. Pot contribui cu experiența mea la scrierea de politici publice, ghiduri și protocoale, campanii și programe de informare în tot ce ține de:

  •  sănătatea și drepturile mamei și copilului (sarcină, naștere, alăptare, vaccinare, creșterea copiilor, combaterea consumului de produse de tutun)
  •  siguranța femeilor și copiilor (combaterea violenței în familie, violenței împotriva femeilor și copiilor, bullying în școli și online, prevenirea abuzului sexual, controlul câinilor fără stăpân și al câinilor din rase periculoase)
  • educație pentru sănătatea reproducerii

 

Public Speaking

Sunt un vorbitor cu experiență și fără trac de scenă. Indiferent de format, pot livra mesaje clare, cu emoție și fac o apariție memorabilă. În plus, cu trecutul meu de translator live fac față oricărei situații neprevăzute într-un eveniment live, am o voce rezonantă care nu are nevoie de amplificare și, nu în ultimul rând, sunt mare, așa că umplu orice scenă. 😉

 Vorbesc bine în public pentru că niciodată nu am vorbit decât pe subiecte legate de cauzele în care cred cu pasiune.

CONSULTANță

Ofer consultanță în orice chestiune legată de cauzele pe care le-am detaliat mai sus. Am ajutat sute de doctoranzi, cercetători, jurnaliști sau simpli oameni care voiau să își facă o asociație. Cred că experiența pe care am acumulat-o nu are valoare decât în măsura în care este folosită cât mai des pentru a-i ajuta și pe alții să treacă la acțiune. Sunt un om de acțiune și, dacă simt că ceea ce știu eu să fac poate să dea benzină unui om sau unui proiect pentru a face saltul din planul ideilor în realitatea concretă, ajut mereu cu tot dragul.

Ana Maita

Ținem legătura

Dacă vrei să vezi ce mai scriu, care sunt informațiile pe care le citesc și le împărtășesc, te aștept pe paginile și conturile mele din rețelele sociale: