Copiii au îngeri păzitori

C

Cine mai ține minte sentimentul ăla, că ți se scufundă inima în piept și te dor surd măselele, pe care îl simți când auzi zgomotul primei căzături a copilului din pat? E o bufnitură înfundată, care te sfârșește parcă (pentru că știi că a dat serios cu capul de parchet), care ștampilează practic eșecul tău răsunător ca părinte și care e urmată de un zbierat prelung ca un urlet de lup, cu ecou acuzator.

Eu sigur mi-l amintesc. Și deși nu sunt o persoană religioasă, de un lucru m-am convins: copiii au îngeri păzitori. Știți voi, de câte ori cei mici trec razant pe lângă o lovitură gravă și scapă la milimetru, deși ai întors capul doar o secundă? Da, atunci intervin îngerii păzitori. Dar știu și că nu e bine să ne bazăm prea mult pe acești îngeri păzitori.

De aceea predau un curs foarte fain pentru părinți despre cum să înțeleagă care sunt zonele de risc din propria casă și să prevină, simplu și eficient, accidentările în casă.

Iar pentru cine vrea să afle mai multe, ei bine, am vorbit despre asta la Observator la Antena1 cu minunata Octavia Geamănu. Le mulțumesc pentru recuzită celor de la @abi.ro și Reer

About the author

Add comment

By Ana M

Ana M

Ținem legătura

Dacă vrei să vezi ce mai scriu, care sunt informațiile pe care le citesc și le împărtășesc, te aștept pe paginile și conturile mele din rețelele sociale: